Skip to main content

Privacy verklaring

Door deze website te bezoeken gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden, verklaringen en bedingen.

Persoonsgegevens Die Worden Verwerkt

CVBA Zeester kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van CVBA Zeester en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CVBA Zeester / Rederij Seastar verstrekt. CVBA Zeester / Rederij Seastar kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw ip adres
  • Informatie die u verstrekt met betrekking tot uw voorkeuren voor marketing of in het kader van uw deelname aan enquêtes, wedstrijden of promoties

Waarom CVBA Zeester / Rederij Seastar Gegevens Nodig Heeft

CVBA Zeester / Rederij Seastar verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.
Daarnaast kan CVBA Zeester / Rederij Seastar uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit boottocht 

Klantenservice: Wij gebruiken uw persoonsgegevens om klantenservice te verlenen.
Gastbeoordelingen: Wij kunnen uw contactgegevens gebruiken om u per mail uit te nodigen om een gastbeoordeling te schrijven na uw verblijf. Dit kan andere reizigers helpen om de activiteit te kiezen die het beste bij hen past.
Marketingdoeleinden: Voor zover wettelijk toegestaan, gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingactiviteiten.
Overige communicatie: Het kan voorkomen dat we contact opnemen per mail, post, telefoon of sms, afhankelijk van de contactgegevens die u met ons deelt. Dit kan om verschillende redenen zijn: Het kan zijn dat wij verzoeken die u heeft ingediend moeten beantwoorden en behandelen.

Wanneer u gebruik maakt van onze diensten, kunnen wij u een enquête sturen of u uitnodigen om een beoordeling achter te laten over uw ervaring met onze website.

Juridische doeleinden: in bepaalde gevallen moeten we uw gegevens gebruiken om juridische geschillen te behandelen en op te lossen, voor onderzoeks- en nalevingsdoeleinden van de wet en regelgeving.
Verbeteren van onze diensten: tot slot gebruiken we uw persoonsgegevens voor analytische doeleinden, om onze services te verbeteren, de gebruikerservaring te verbeteren en om de functionaliteit en kwaliteit van onze online reisdiensten te verbeteren.
Om uw gegevens zoals hierboven beschreven te verwerken, baseren we ons op de volgende juridische grondslagen:
Uitvoering van een Contract: Het gebruik van uw gegevens kan noodzakelijk zijn voor de uitvoering van het contract dat u bij ons heeft. *Zijnde reservatiebevestigingen boottochten.
Rechtmatig belang: We kunnen uw gegevens gebruiken voor ons rechtmatig belang, zoals u voorzien van de best passende inhoud voor de website, e-mails en nieuwsbrieven, en om onze producten en diensten en de inhoud van onze website te verbeteren en promoten. We kunnen uw gegevens ook gebruiken voor administratieve en juridische doeleinden.
Toestemming: we mogen met uw toestemming uw persoonsgegevens voor bepaalde directe marketingdoeleinden gebruiken. U kunt uw toestemming op elk moment intrekken door contact op te nemen met ons via één van de adressen onderaan deze Privacyverklaring.

Hoe Lang CVBA Zeester / Rederij Seastar Gegevens Bewaart

CVBA Zeester / Rederij Seastar bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij bewaren Uw gegevens in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving (met inbegrip van die met betrekking tot het bewaren van documenten), om juridische geschillen met derde partijen op te lossen en ons bedrijf te leiden. Alle opgeslagen persoonlijke gegevens vallen onder dit privacybeleid. Uw gegevens worden niet langer dan één jaar na ontvangst bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen Met Anderen

CVBA Zeester / Rederij Seastar verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Diensten van derden: Wij kunnen serviceproviders gebruiken om uw persoonlijke gegevens strikt in onze naam te verwerken. Dit heeft bepaalde doeleinden, waaronder het betalen van boekingen te faciliteren, marketingmateriaal te verzenden of voor analytische ondersteunende diensten. Deze diensten van derden/verwerkers hebben een geheimhoudingsplicht en het is niet toegestaan uw gegevens te gebruiken voor andere doeleinden. 
Wij delen gegevens met derden onder bovengenoemde principes met
Boekhouding, hosting website, mailinglijst management sofware en andere toeristische attracties. 

Gallery 34
Marktplein 8 - B-8620 Nieuwpoort
Beheert onze website en optimaliseert de site aan de hand van de verkregen analyses van Google Analytics

Combell Hosting
Skaldenstraat 121, 9042 Gent
Combell Hosting zorgt voor de webhosting. De plaats waar onze website staat. Als u een mail verstuurt, dan wordt deze verhandeld door Combell Hosting

Mailchimp
The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA 
Als u zich inschrijft op de nieuwsbrief, dan wordt deze door Mailchimp behandeld.

Abovan
Fezantstraat 5 – 8670 Oostduinkerke
Abovan is onze boekhouder en beheert onze boekhouding.

In Kaart Brengen Websitebezoek
Op de website van CVBA Zeester / Rederij Seastar worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
CVBA Zeester / Rederij Seastar gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
CVBA Zeester / Rederij Seastar maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op hun servers. Lees meer over het privacybeleid van Google Analytics.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan CVBA Zeester / Rederij Seastar te kunnen verstrekken en om informatie over de effectiviteit van campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. CVBA Zeester / Rederij Seastar heeft hier geen invloed op.
CVBA Zeester / Rederij Seastar heeft Google geen toestemming gegeven om via CVBA Zeester / Rederij Seastar verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens Inzien, Aanpassen Of Verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. CVBA Zeester / Rederij Seastar zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

CVBA Zeester / Rederij Seastar neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door CVBA Zeester / Rederij Seastar verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Rederij Seastar op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

www.seastar.be is een website van CVBA Zeester / Rederij Seastar 

CVBA Zeester/ Rederij Seastar is als volgt te bereiken: 

*Robert Orlentpromenade 2, 8620 Nieuwpoort * 058/23 24 25 * BE477871686